error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nieuwmarkt is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Nieuwmarkt uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Nieuwmarkt kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Nieuwmarkt is opgericht in 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 34250101. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Nieuwmarkt
  • Dijkstraat 101, 1011GL, Amsterdam
  • 020 6239915
Branche
Boekhouder
KVK
34250101
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders