error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Niessen is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Maastricht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Niessen uit Maastricht. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Niessen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Niessen is geopend op 01-01-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14126556. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Niessen
  • Vrijheidslaan 1, 6226CX, Maastricht
  • 043 3636829
Branche
Boekhouder
KVK
14126556
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders