error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Niekus is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Niekus uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Niekus doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Niekus is opgericht in 01-10-1973 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34323567. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Niekus
  • Gerrit van der Veenstraat 722, 1077EJ, Amsterdam
  • 020 6793675
  • g.niekus@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34323567
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders