error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nicobo is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Houten.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Nicobo uit Houten. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Nicobo kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Nicobo is geopend op 10-08-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 28117284. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Nicobo
  • Tingietersgilde 26, 3437TB, Houten
Branche
Boekhouder
KVK
28117284
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-08-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders