error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nick Prenger is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Almelo.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Nick Prenger uit Almelo. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Nick Prenger kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Nick Prenger bestaat al sinds 01-04-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 68510209. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Nick Prenger
  • Garenboom 81, 7603WD, Almelo
Branche
Boekhouder
KVK
68510209
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders