error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor NHW is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Strijen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor NHW uit Strijen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor NHW doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor NHW is geopend op 02-02-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52980014. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Sommige accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor NHW
  • Lestevenonstraat 3, 3291HJ, Strijen
  • 06-10884801
Branche
Boekhouder
KVK
52980014
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-02-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders