error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Nelissen of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Maastricht.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Nelissen uit Maastricht. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Nelissen kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Nelissen is opgericht in 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14632901. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Nelissen
  • Iepenhoven 51, 6225GW, Maastricht
  • 043 - 3624866
Branche
Boekhouder
KVK
14632901
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders