Administratiekantoor Nelissen is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Maastricht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Nelissen bestaat al sinds 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14632901. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Nelissen uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Nelissen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.