error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Neldi of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in Metslawier laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Neldi uit Metslawier. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Neldi neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Neldi bestaat al sinds 01-07-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08178610. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Neldi
  • Skûlestrjitte 33, 7314JW, Metslawier
  • 06-20648782
  • www.neldi.nl
  • info@neldi.nl
Branche
Boekhouder
KVK
8178610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders