error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Neijenhuis of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van administratie experts in de regio van Soest laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Neijenhuis uit Soest? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Neijenhuis kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Neijenhuis is opgericht in 24-04-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 32091273. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Neijenhuis
  • Foekenlaan 2A, 3768BK, Soest
  • 035 6473860
Branche
Boekhouder
KVK
32091273
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-04-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders