error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nederstigt is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Leiden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Nederstigt uit Leiden. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Nederstigt neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Nederstigt bestaat al sinds 01-05-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 28057188. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Nederstigt
  • Minervalaan 5, 2314BT, Leiden
  • 071 5820804
  • aknederstigt@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
28057188
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders