error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nabbe B.V. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de omgeving van Raamsdonksveer laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Nabbe B.V. uit Raamsdonksveer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Nabbe B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Nabbe B.V. is geopend op 01-10-1982 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 18122492. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Nabbe B.V.
  • Keizersdijk 20, 4941GE, Raamsdonksveer
  • 0162 513354
  • www.nabbe.nl
  • info@nabbe.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18122492
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1982
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders