error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor N. Kesler-Dassen is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van administratie specialisten in Maastricht laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor N. Kesler-Dassen uit Maastricht. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor N. Kesler-Dassen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor N. Kesler-Dassen is geopend op 01-01-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 14109748. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor N. Kesler-Dassen
  • Jupiterhof 73, 6215VM, Maastricht
  • 043 3479195
Branche
Boekhouder
KVK
14109748
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders