Administratiekantoor N. Kesler-Dassen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Maastricht.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor N. Kesler-Dassen uit Maastricht. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor N. Kesler-Dassen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor N. Kesler-Dassen bestaat al sinds 01-01-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14109748. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.