error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.W.B. BV is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor M.W.B. BV uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor M.W.B. BV kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor M.W.B. BV is geopend op 30-03-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 63000032. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M.W.B. BV
Branche
Boekhouder
KVK
63000032
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders