error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor mr. P.O. Wijland-Spek is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Vleuten laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor mr. P.O. Wijland-Spek uit Vleuten. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor mr. P.O. Wijland-Spek kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor mr. P.O. Wijland-Spek bestaat al sinds 20-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30111386. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor mr. P.O. Wijland-Spek
  • Herman Heijermansstraat 5, 3451AK, Vleuten
  • 030 6773492
Branche
Boekhouder
KVK
30111386
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders