error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Moon is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Wierden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Moon uit Wierden. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Moon doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Moon is geopend op 02-02-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 62573039. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Moon
Branche
Boekhouder
KVK
62573039
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders