Administratiekantoor Monique Maas is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Berghem laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Monique Maas uit Berghem. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Monique Maas kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Monique Maas is opgericht in 15-08-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17259857. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.