error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Monique Maas is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Berghem.

Meer weten over Administratiekantoor Monique Maas uit Berghem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Monique Maas neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Monique Maas is opgericht in 15-08-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 17259857. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Monique Maas
  • Rabarberveld 56, 5351LD, Berghem
  • 0412 769085
  • www.kubus.nl
  • oss@kubus.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17259857
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders