Meer informatie over wat Administratiekantoor Moky of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in de regio van Wijchen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Moky uit Wijchen. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Moky doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Moky bestaat al sinds 06-03-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 54821150. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.