error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor M.J. van der Kamp of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Zwolle.

Meer weten over Administratiekantoor M.J. van der Kamp uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor M.J. van der Kamp kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor M.J. van der Kamp bestaat al sinds 01-01-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 05058710. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor M.J. van der Kamp
  • Meidoornlaan 9, 8024AW, Zwolle
  • 038-4531323
Branche
Boekhouder
KVK
05058710
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders