Meer informatie over wat Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in Den Helder laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon uit Den Helder? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon bestaat al sinds 01-07-1943 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37022594. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.