error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.J. de Jager is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Hoogblokland.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M.J. de Jager uit Hoogblokland. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor M.J. de Jager neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor M.J. de Jager is geopend op 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23067850. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor M.J. de Jager
  • Schoolstraat 7, 4221LR, Hoogblokland
  • 0183 561943
  • adm.kntr.dejager@12move.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23067850
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders