error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Miske of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Zuidlaren laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Miske uit Zuidlaren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Miske kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Miske is geopend op 06-07-1974 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 04021937. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Miske
  • Regimentslaan 32, 9471ME, Zuidlaren
  • 065 3226520
  • www.miske.nl
  • postmaster@miske.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04021937
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-07-1974
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders