error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Misericorde of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in Maastricht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Misericorde uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Misericorde kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Misericorde is opgericht in 20-08-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 14629938. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Misericorde
  • Misericordestraat 31C, 6211XH, Maastricht
  • 043 3213926
  • www.misericorde.nl
  • info@misericorde.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14629938
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-08-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders