error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Miriam Neleman is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Hoogeveen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Miriam Neleman uit Hoogeveen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Miriam Neleman kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Miriam Neleman is opgericht in 01-04-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04052041. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Miriam Neleman
  • De Zicht 6, 7908NE, Hoogeveen
  • 0528 251516
Branche
Boekhouder
KVK
04052041
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders