Administratiekantoor Mionto is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Drachten.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Over deze accountant

Administratiekantoor Mionto bestaat al sinds 09-09-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 50789031. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Mionto uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Mionto kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.