error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor min/plus B.V. of een andere accountant voor jouw kan doen?

Om goede offertes te bekijken van accountants in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor min/plus B.V. uit Amsterdam. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor min/plus B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor min/plus B.V. bestaat al sinds 07-03-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27275380. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor min/plus B.V.
  • Keizersgracht 311, 1016EE, Amsterdam
  • 020 4212700
Branche
Boekhouder
KVK
27275380
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-03-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders