error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Mikhail is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Veenendaal laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Mikhail uit Veenendaal? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Mikhail neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Mikhail is opgericht in 01-02-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30172178. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Mikhail
  • Thomas Morestraat 7, 3902KB, Veenendaal
  • 0318 523098
Branche
Boekhouder
KVK
30172178
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders