error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Mieke van Groningen of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountants in Assendelft laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Mieke van Groningen uit Assendelft. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Mieke van Groningen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Mieke van Groningen is opgericht in 06-10-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 35030988. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Mieke van Groningen
  • Franciscanenstraat 24, 1566LD, Assendelft
  • 075 6155105
Branche
Boekhouder
KVK
35030988
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-10-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders