Administratiekantoor Mieke van Groningen is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt van Assendelft.

Meer weten over Administratiekantoor Mieke van Groningen uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Mieke van Groningen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Mieke van Groningen is opgericht in 06-10-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 35030988. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.