Weten wat Administratiekantoor Miedema of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Appingedam.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Miedema is opgericht in 01-04-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02059938. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Miedema uit Appingedam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Miedema kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.