error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Miedema is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de buurt van Appingedam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Miedema uit Appingedam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Miedema kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Miedema bestaat al sinds 01-04-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 02059938. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Miedema
Branche
Boekhouder
KVK
02059938
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1997
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders