error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor MIBO of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Haren Gn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor MIBO uit Haren Gn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor MIBO doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor MIBO is geopend op 01-01-1946 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 02025868. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor MIBO
  • Da Costalaan 21, 9752EP, Haren Gn
  • 050 5343714
Branche
Boekhouder
KVK
02025868
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1946
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders