error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor M.H.S. Jongen-Habets of een andere accountant voor jouw kan doen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Maastricht laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor M.H.S. Jongen-Habets uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor M.H.S. Jongen-Habets kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor M.H.S. Jongen-Habets is opgericht in 01-04-1973 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 14109484. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor M.H.S. Jongen-Habets
  • Désiré Leesensstraat 6, 6227TX, Maastricht
  • 043 3613563
Branche
Boekhouder
KVK
14109484
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders