error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Mesteda of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Mesteda uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Mesteda kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Mesteda is opgericht in 26-07-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 61031445. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Mesteda
  • Dennekruid 31, 3068SC, Rotterdam
  • 010 2867092
  • www.mesteda.nl
  • info@mesteda.nl
Branche
Boekhouder
KVK
61031445
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
26-07-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders