Administratiekantoor Merten is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Nijmegen laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Merten uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Merten kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Merten is geopend op 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63523299. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.