error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Meriam van Herpen of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Nijmegen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meriam van Herpen uit Nijmegen. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Meriam van Herpen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Meriam van Herpen is geopend op 18-04-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 57747938. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Meriam van Herpen
  • Guldenstraat 16, 6532RL, Nijmegen
  • 024 7851982
Branche
Boekhouder
KVK
57747938
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-04-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders