Administratiekantoor Mens is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Geleen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Mens is geopend op 16-09-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 58766294. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Mens uit Geleen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Mens doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.