error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Mengerink is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Doetinchem.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Mengerink uit Doetinchem. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Mengerink doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Mengerink bestaat al sinds 31-07-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08149585. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Mengerink
  • Van Hogendorplaan 50C, 7003CV, Doetinchem
  • 0545 - 296608
Branche
Boekhouder
KVK
08149585
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders