error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Meinema of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Joure laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Meinema uit Joure? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Meinema kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Meinema is opgericht in 01-12-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01142941. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Meinema
  • Elisabethhoeve 21, 8502CM, Joure
  • 0513 855243
Branche
Boekhouder
KVK
01142941
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders