error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meinema is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Joure.

Over deze accountant

Administratiekantoor Meinema is geopend op 01-12-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01142941. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meinema uit Joure. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Meinema kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Meinema
  • Elisabethhoeve 21, 8502CM Joure
  • 0513 855243
Branche
Boekhouder
KVK
01142941
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders