error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Meindersma of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Metslawier laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meindersma uit Metslawier. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Meindersma doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Meindersma bestaat al sinds 01-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62520849. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Meindersma
  • Skipfeartsein 38, 9123JS, Metslawier
  • 06-12025975
Branche
Boekhouder
KVK
62520849
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders