error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meijerrathken is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meijerrathken uit 's-Gravenhage. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Meijerrathken neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Meijerrathken is opgericht in 15-06-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27180693. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Meijerrathken
  • Gerrit Achterbergstraat 16, 2548EK, 's-Gravenhage
  • 070 3623762
Branche
Boekhouder
KVK
27180693
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-06-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders