error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meijer & van Netten is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Sneek laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Meijer & van Netten uit Sneek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Meijer & van Netten doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Meijer & van Netten is geopend op 25-11-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 59293004. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Meijer & van Netten
  • Oude Oppenhuizerweg 93a, 8606JD Sneek
Branche
Boekhouder
KVK
59293004
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
25-11-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders