error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Meijer & van Netten of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Sneek.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Meijer & van Netten uit Sneek. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Meijer & van Netten kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Meijer & van Netten is opgericht in 25-11-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 59293004. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Meijer & van Netten
  • Oude Oppenhuizerweg 93a, 8606JD, Sneek
Branche
Boekhouder
KVK
59293004
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
25-11-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders