error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Meijboom of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Huizen.

Meer weten over Administratiekantoor Meijboom uit Huizen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Meijboom doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Meijboom is opgericht in 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 32058891. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Meijboom
  • Huizermaatweg 3a, 1271BA, Huizen
  • 035 5267755
Branche
Boekhouder
KVK
32058891
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders