error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Meeuwesen B.V. of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Gilze laat je jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meeuwesen B.V. uit Gilze. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Meeuwesen B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Meeuwesen B.V. bestaat al sinds 01-11-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 18061369. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Meeuwesen B.V.
  • Steenakkerplein 12, 5126AW, Gilze
  • 0161 458080
  • www.meeuwesen.nl
  • info@meeuwesen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18061369
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders