error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meesters is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Landgraaf.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Meesters uit Landgraaf. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Meesters doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor Meesters is geopend op 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 67687326. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Meesters
  • Knieberglaan 15, 6373XT, Landgraaf
  • 045 5690404
Branche
Boekhouder
KVK
67687326
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders