error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meesters is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Breda.

Meer weten over Administratiekantoor Meesters uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Meesters doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Meesters is geopend op 08-02-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 20167068. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Meesters
  • Scarletstraat 10, 4814NG, Breda
  • 06-34168270
Branche
Boekhouder
KVK
20167068
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-02-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders