error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meerman-Timmermans is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Meerman-Timmermans uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Meerman-Timmermans kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Meerman-Timmermans is geopend op 24-02-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65416996. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Meerman-Timmermans
  • Lingestraat 15, 3313GD, Dordrecht
  • 06-18412823
  • jessicameerman@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
65416996
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders