error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Meerkerk B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Meerkerk.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Meerkerk B.V. uit Meerkerk. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Meerkerk B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Meerkerk B.V. is opgericht in 12-09-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 23049377. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Meerkerk B.V.
  • Gorinchemsestraat 57, 4231BG, Meerkerk
  • 0183 352336
Branche
Boekhouder
KVK
23049377
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-09-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders