error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Meander of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Meander uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Meander neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Meander is geopend op 22-11-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 33253367. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Meander
Branche
Boekhouder
KVK
33253367
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-11-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders