Administratiekantoor Meander is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Meander uit Amsterdam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Meander neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Meander is geopend op 22-11-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 33253367. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.