error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.D. Onderwater is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Lelystad.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor M.D. Onderwater uit Lelystad. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor M.D. Onderwater kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor M.D. Onderwater bestaat al sinds 01-12-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 39089386. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor M.D. Onderwater
  • Rijnland 107, 8245CT, Lelystad
  • 0320 223057
Branche
Boekhouder
KVK
39089386
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders