error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.C.C. van Campen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Drunen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M.C.C. van Campen uit Drunen. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor M.C.C. van Campen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor M.C.C. van Campen is opgericht in 01-01-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 18122653. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor M.C.C. van Campen
  • Grotestraat 176, 5151BP, Drunen
  • 0416 378768
Branche
Boekhouder
KVK
18122653
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders