error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.C. van Eik is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor M.C. van Eik uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor M.C. van Eik kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor M.C. van Eik bestaat al sinds 13-01-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24281621. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M.C. van Eik
  • Kraaiheide 3, 3069LC, Rotterdam
  • 010-2867148
Branche
Boekhouder
KVK
24281621
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-01-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders