Administratiekantoor M.Boersma is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Hallum.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor M.Boersma bestaat al sinds 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 01144113. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor M.Boersma uit Hallum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor M.Boersma kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.