error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.Boersma is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Hallum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor M.Boersma uit Hallum. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M.Boersma regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor M.Boersma is geopend op 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01144113. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M.Boersma
  • Juffer Frederikestrjitte 20A, 9074BS, Hallum
  • 0518 431477
Branche
Boekhouder
KVK
01144113
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders